СГРАДНА АВТОМАТИЗАЦИЯ

ЕЛЕКТРО ПРОДЖЕКТ ЕООД е компания специализирана в изграждането на различни електроинсталации, предоставяйки висококачествени решения, които отговарят на вашите нужди. Ето някои от ключовите дейности, които предлагаме като сградна автоматизация:

 • Проектиране и програмиране на автоматизирани сградни инсталации
  Нашите инженери разработват интелигентни системи за управление на осветление, климатизация, сигурност и други аспекти на сградата, осигурявайки висока степен на комфорт и енергийна ефективност.
 • Настройка на комуникационни мрежи
  Създаваме надеждни и бързи комуникационни мрежи, които гарантират безпроблемно обмен на информация между устройствата в сградата, подпомагайки ефективната им работа.
 • Цялостно оживяване на сградата
  Предоставяме цялостни решения за интелигентни сгради, които включват инсталация на сензори, системи за автоматизирано управление и мониторинг, с цел максимално удобство и управление.
 • Поддръжка
  Осигуряваме редовна поддръжка на автоматизираните системи, гарантирайки техния непрекъснат и безпроблемен оперативен режим.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим как можем да помогнем за реализацията на вашите проекти в областта на електроинсталациите. Нашите експерти са готови да ви предоставят индивидуално решение, отговарящо на вашите изисквания и стандарти.