СИЛОВИ ЕЛЕКТРОИНСТАЛАЦИИ

ЕЛЕКТРО ПРОДЖЕКТ ЕООД е компания специализирана в изграждането на различни електроинсталации, предоставяйки висококачествени решения, които отговарят на вашите нужди. Ето някои от ключовите дейности, които предлагаме като силови електроинсталации:

 • Изграждане на осветителни инсталации
  Нашите експерти създават иновативни осветителни решения, отговарящи на функционалността и естетиката, за да осигурят подходяща и ефективна осветеност във всяко пространство.
 • Заземителни инсталации
  Грижим се за безопасността на вашите обекти чрез изграждане на надеждни заземителни системи, които гарантират правилното електрическо заземяване.
 • Електро табла
  Ние проектираме и сглобяваме електро табла с висока функционалност и съобразени с индивидуалните ви нужди, осигурявайки лесна интеграция и управление на електрозахранването.
 • Мълниезащитни инсталации
  Защитете своите обекти от вредни мълниеви разряди чрез нашите специализирани системи за мълниезащита, които гарантират безопасност и надеждна работа.
 • Резервни ел. Захранвания
  Осигурете непрекъснато електрозахранване с нашите резервни системи, гарантиращи надеждна работа и безпроблемно функциониране при евентуални смущения в електрозахранването.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим как можем да помогнем за реализацията на вашите проекти в областта на електроинсталациите. Нашите експерти са готови да ви предоставят индивидуално решение, отговарящо на вашите изисквания и стандарти.