СЛАБОТОКОВИ СИСТЕМИ

ЕЛЕКТРО ПРОДЖЕКТ ЕООД е компания специализирана в изграждането на различни електроинсталации, предоставяйки висококачествени решения, които отговарят на вашите нужди. Ето някои от ключовите дейности, които предлагаме като слаботокови решения:

 • Изграждане на структурни кабелни системи
  Нашите експерти внимателно проектират и инсталират структурни кабелни системи, гарантиращи бърз и надежден обмен на данни във вашия обект.
 • Пожаро-известителни инсталации
  Защитете вашите обекти от пожари с нашите интегрирани системи за ранно предупреждение и автоматично управление при извъзникващ пожар.
 • Видеонаблюдение
  Осигурете сигурността на вашите пространства с нашите системи за видеонаблюдение, които предоставят висококачествено изображение и лесно управление на видео потока.
 • Контрол на достъпа
  Разработваме персонализирани решения за контрол на достъпа, които ви позволяват да регулирате и ограничавате достъпа до различни зони във вашия обект.
 • Оповестителни системи
  Ние предоставяме ефективни оповестителни системи, които осигуряват бързо и ясно предупреждение в случай на аварии или извънредни събития.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да обсъдим как можем да помогнем за реализацията на вашите проекти в областта на електроинсталациите. Нашите експерти са готови да ви предоставят индивидуално решение, отговарящо на вашите изисквания и стандарти.